Beleg voor op uw boterham of schotel

Bij ’t Kasteeltje kunt u altijd terecht voor uw beleg in Hingene en omgeving. Wij beschikken onder meer over talloze soorten charcuterie, salades en kazen en dit alles van de beste kwaliteit.

Charcuterie

In ons ruime assortiment treft u de gewone standaard soorten charcuterie aan alsmede speciale Italiaanse hespen, Spaanse hespen, Italiaanse salami’s, Franse bacons en een ruim assortiment patés.

Salades

Wij bieden u de keuze uit een 20-tal salades voor de boterham alsmede enkele rauwkostsalades of pastasalades.

Kazen

Voor onze klanten hebben wij een ruim aanbod van harde kazen voor de boterham of om als blokje te serveren bij het aperitief. Wij werken hier met de typische Goudakazen (jong, belegen, extra belegen en oud), Brugse kaas, Vlaskaas, dieet kazen en ook de typische Flandrien kaas.

In onze kaastoog bieden wij u tevens een ruim assortiment van wekelijks wisselende speciale Franse, Belgische, Spaanse en Italiaanse kazen aan. Daarnaast bieden wij u de gebruikelijke standaard kazen aan zoals brie, camembert, Chaumes, Rambol, Père Josephe etc etc.

Contact opnemen

Indien u wenst kunt u bij traiteur meer informatie vinden over de diverse schotels die wij aanbieden.

Als er nog vragen zijn over ons beleg, dan raden wij u aan om vandaag nog contact op te nemen met ’t Kasteeltje in Hingene en wij helpen u meteen verder.

Back to Top